“Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır”

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, sınır güvenliğimizden, ekonomik saldırılara kadar, egemenliğimizi hedef alan çok yönlü olarak sürdürülen tehditlerin üstesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde üstesinden gelineceğini ve Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar kalacağını söyledi.
Bu haber 2022-10-29 09:17:52 eklenmiş ve 42 kez görüntülenmiştir.

 

Kalaycı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yayımladığı mesajla kutladı. Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılına erişmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirten Kalaycı, 29 Ekim 1923 tarihinde Türk'ün asla esir olmayacağının, vatanını canı pahasına savunduğunun belgelendiğini vurguladığı mesajını şöyle sürdürdü:

 

 

“1919 yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde çıkılan kutlu yol zaferle sonuçlanmış ve Cumhuriyet ile taçlanmıştır. Bir asır önce olduğu gibi; son yıllarda da bağımsızlığımızı ve geleceğimizi korumak amacıyla tarihi bir mücadele veriyoruz. Aziz milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik her türlü oyun, her türlü ihanet ile karşı karşıyayız. Sınır güvenliğimizden, ekonomik saldırılara kadar, egemenliğimizi hedef alan çok yönlü tehditler kesintisiz devam ediyor. İç ve dış tehditlerden, FETÖ Terör Örgütü tarafından düzenlenen 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar yaşadığımız saldırılar bizi asla kutlu yürüyüşümüzden vazgeçiremeyecektir. Ülkemiz, kadim tarihi birikimi, köklü devlet tecrübesi ve bir asra yaklaşan Cumhuriyet birikimi ile tüm saldırıların üstesinden gelebilecek güç, kudret ve birikime sahiptir. Bütün iç ve dış tehditlere karşın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak, bu saldırıların da üstesinden gelecektir. Cumhuriyetimizi bizlere emanet eden ecdadımızın mirasına sonsuza kadar sahip çıkacağız. Kimsenin şüphesi olmasın ki cumhuriyetimiz emin ellerdedir. Ülkemizi ve cumhuriyetimizi çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde geleceğe taşıyacağız. Yaptığımız çalışmalarla da 2023 vizyonumuz çerçevesinde hedeflerimize de adım adım yaklaşıyoruz. Bu ülkü ve gayretle ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Cumhuriyeti için 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma' hedefini de el birliği ile gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

(Haber Merkezi)

ETİKETLER : 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turhan Kalaycı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›