KAÇEP’den ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Bartın İl Başkanı Esra Özşan ve Başkan Yardımcıları, belediye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Bu haber 2022-10-28 10:00:22 eklenmiş ve 268 kez görüntülenmiştir.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Bartın İl Başkanı Esra Özşan ve Başkan Yardımcıları, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

 

 

Makam odasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Cemal Akın, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özşan ve yönetimine belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye olarak halkımızın teveccühüne layık olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızı aynı kararlılık ve azimle sürdürerek Bartın’a ve halkımıza hizmet noktasında ne lazımsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Bartın İl Başkanı Esra Özşan ise Bartın Belediyesinin yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Cemal Akın’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın KAÇEP
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›