“Sungur Selçuk” bebeğin ismi ezanla kulağına okundu

Amasra Taşkömürü İşletme Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen elim kazada şehit olan Selçuk Ayvaz’ın, 3 gün önce doğan bebeği Sungur Selçuk’u görmek için Ayvaz ailesini ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Şehidimizin eşi Elif Hanımefendi’ye evlatları Mustafa Asaf, Asel Meva ve Sungur Selçuk ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Yüce rabbim evlatlarımızın bahtlarını açık eylesin inşallah” dedi.
Bu haber 2022-10-28 09:41:40 eklenmiş ve 51 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Taşkömürü İşletme Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen elim kazada şehit olan Selçuk Ayvaz’ın, 3 gün önce doğan bebeği Sungur Selçuk’u görmek için Ayvaz ailesini ziyaret etti.

 

 

Ziyarette Bartın Belediyesi Gasilhane Görevlisi Mustafa Ünsal tarafından bebeğin ismini dualar eşliğinde kulağına okudu.

 

 

Ziyarette ayrıca hayatını kaybeden maden işçilerimiz içinde dualar edildi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Maden şehidimiz Selçuk kardeşimizin 3 gün önce doğan bebeği Sungur Selçuk Ayvaz’ı görmeye gittik. Belediyemizin hocası Mustafa Ünsal, bebeğimizin ismini dualar eşliğinde kulağına okudu. Şehidimizin eşi Elif Hanımefendi’ye evlatları Mustafa Asaf, Asel Meva ve Sungur Selçuk ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Yüce rabbim evlatlarımızın bahtlarını açık eylesin inşallah” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Sungur Selçuk TTK Amasra
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›