Tunç ve Kalaycı, taziye ziyaretlerini sürdürdü

Amasra’daki maden ocağındaki kazada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine taziye ziyaretlerini sürdüren AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, ailelerin acılarına ortak oluyor.
Bu haber 2022-10-27 16:56:39 eklenmiş ve 189 kez görüntülenmiştir.

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, hafta sonunda da, Amasra’da maden ocağındaki kazada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine taziye ziyaretlerini sürdürdü.

 

 

İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Özkaya, Ayşe Kaya ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Güneş’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde ailelere başsağlığı dileğinde bulunan Başkan Kalaycı, ayrıca ailelerin taleplerini de dinledi.

 

 

Başkan Kalaycı, “Amasra maden ocağındaki elim kazada hayatını kaybeden Maden Şehitlerimizin ailelerine taziye ziyaretlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı acı günlerinde de yalnız bırakmamaya, yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Acı hepimizin acısı. Çünkü şehit olan madencilerimizin hepsi bizim çocuklarımız, kardeşlerimiz. Bizim memleketimizin insanları. Aynı acıyı, hüznü yaşıyoruz. Ailelerimizin bugün de, yarın da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onları bir an olsun yalnız bırakmayacağız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Yılmaz Tunç Turhan Kalaycı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›