Başkan’dan yaralı kurtulan madenciye geçmiş olsun ziyareti

Amasra Taşkömürü İşletme Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen elim kazada yaralanan, tedavi sonrası taburcu olan maden işçisi Kemal Berberoğlu’nu Kışla Köyü’ndeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.
Bu haber 2022-10-26 09:18:34 eklenmiş ve 141 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Amasra Taşkömürü İşletme Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen elim kazada yaralanan, tedavi sonrası taburcu olan maden işçisi Kemal Berberoğlu’nu Kışla Köyü’ndeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

 

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve hepimizi derin üzüntüye boğan Amasra Taşkömürü İşletme Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen elim kazada yaralanan, tedavi sonrası taburcu olan kardeşimiz Kemal Berberoğlu’nu ziyaret ederek geçmişi olsun dileklerimizi ilettik. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Geçmiş olsun” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Amasra TTK
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›