Vali Arslan, taziye ziyaretlerine devam ediyor

Amasra Türkiye Taşkömürü (TTK) İşletme Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerini ziyaret eden Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, ailelerle yakından ilgilenerek üzüntüsünü ve bir daha böyle olayların yaşanmaması temennisini dile getirdi.
Bu haber 2022-10-21 12:32:23 eklenmiş ve 326 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Amasra Türkiye Taşkömürü (TTK) İşletme Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerini ziyaret ediyor.

 

Vali Dr. Nurtaç Arslan, son olarak Amasra maden ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden maden işçilerimiz Rıdvan Acet’in Kazpınar köyü, Öner Yıldız’ın Kaleşah Mahallesi, Fikret Kansız’ın Cumayanı köyü, Murat Öztan’ın Sarıderesi köyü, Rasim Bulut’un Paşalılar köyü, Mustafa Çelik’in Karaman köyü, Murat Ergin’in Şeyhler köyü, Deniz Baykal'ın Hacı köyü, Mehmet Kara'nın Aydoğmuş köyü ve Kum Mahallesinde ikamet eden ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Ailelerle yakından ilgilenerek üzüntüsünü ve bir daha böyle olayların yaşanmaması temennisini dile getiren Vali Arslan, ailelere başsağlığı ve sabırlar diledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan TTK şehit madenci aileleri taziye
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›