Kursiyerler belgelerini aldı

Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliğinde açılan“Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Akaryakıt ve Oto Gaz İkmal Dolum” kursunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.
Bu haber 2019-06-12 09:13:10 eklenmiş ve 228 kez görüntülenmiştir.

 

 

İş kazası olaylarının önüne geçmek ve tehlikeli işlerde vatandaşların tedbirli bir şekilde çalışmalarını sağlamak için verilen 50 saatlik kursta başarı sağlayan kursiyerler belgelerini aldı.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Odasında düzenlenen programa Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Asım Özdemir, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi ile kursiyerler katıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli iş kolunda faaliyet gösteren üyelerimizin, çalışanlarının bu işlerde güvenli bir şekilde çalışabilmeleri için gerekli eğitim ve belgelerin alınması gerektiğine değindi. Başkan Halil Balık, nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi hususunda kurumlar arası iş birliği sağladık, her sektörün sıkıntısı olan nitelikli eleman ihtiyacı için kurslar açılıyor ve eğitimler veriliyor. Bu kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlerimiz iş bulmada zorluk yaşamamakta. İşveren de belgesi olan kalifiye kişileri tercih ediyor, bunun için gençlerimizin yapacakları işlerle ilgili eğitim almaları kendilerine büyük avantaj sağlayacaktır. Başarılı bir şekilde kursu tamamlayan ve belgesini almaya hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Kursiyerlere belgeleri Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Asım Özdemir, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi tarafından takdim edildi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Akaryakıt ve Oto Gaz İkmal Dolum Kursu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›