Başkan Akın’dan şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diledi

Amasra’daki patlama olayını duyar duymaz alana giderek, arama kurtarma çalışmalarını yerinde takip ettiklerini belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, şehit madencilerimizin acılı ailelerini ziyaret ederek üzüntülerine ortak olduklarını söyledi.
Bu haber 2022-10-19 12:26:18 eklenmiş ve 61 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında 14 Ekim 2022 saat 18.15 sıralarında eksi 300 kotunda meydana gelen patlamada şehit olan 41 maden işçimizin ailelerine taziye ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Bu ziyaretler çerçevesinde Başkan Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Disiplin Kurulu Başkanımız Aynur Yıldırım ve Abdipaşa Belde Başkanı İsa Tuncer ile birlikte son olarak maden şehitlerimiz Ferhat Poyraz, Emrah Kaya, Yasin Çelik, İbrahim Köse, Ercan Akdeniz, Suat Demirkıran, Yusuf Özerkan’ın ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. 

 

 

“Başımız sağ olsun”

 

 

Acılı ailelerin yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Akın; “Amasra’daki patlama olayını duyar duymaz alana giderek, arama kurtarma çalışmalarını yerinde takip ettik. Orada ailelerimizin yanında olduk. Maalesef 41 şehidimiz olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik. MHP Genel Başkan Yardımcımız Ankara Milletvekilimiz Sayın Sadir Durmaz ve teşkilat üyelerimizle birlikte maden şehidi kardeşlerimizi son yolculuklarına uğurladık. Allah rahmet eylesin. Ailelerimize sabır versin. Bu süreçte ailelerimizin yanında yer alıyoruz. Acılı ailelerini ziyaret ederek üzüntülerine ortak oluyoruz. Yüce Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bir kez daha tüm şehitlerimize rahmet, kederli aile ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. Yaralı madenci kardeşlerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

 

(Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın taziye ziyareti Amasra
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›