Başkan, köy temsilcileri ve sandık görevlileriyle bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Bölge Köy Temsilcileri ve Sandık Görevlileri ile Gazhane Kültür Parkı’nda bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, koordineli bir şekilde gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirildiğini ve vatandaşların görüşlerini dinlediklerini ifade etti.
Bu haber 2022-10-11 10:15:46 eklenmiş ve 425 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bölge Köy Temsilcileri ve Sandık Görevlileri ile Gazhane Kültür Parkı’nda bir araya geldi.

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Bu akşamda Gazhane Kültür Parkı’nda Milliyetçi Hareket Partisi Bölge Köy Temsilcileri ve Sandık Görevlileri ile bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir ve İl-İlçe Teşkilat Üyelerimizin de hazır bulunduğu sohbette teşkilatlarımızla birlikte koordineli bir şekilde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmaları değerlendirerek, hem dostlarımızın görüşlerini dinledik. Katılımları için Milliyetçi Hareket Partisi Bölge Köy Temsilcileri ve Sandık Görevlilerine teşekkür ediyor. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›