Akın, yoğun bir haftasonunu geride bıraktı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği doğum günü, nişan, nikâh ve düğün merasimlerine katılarak yoğun bir hafta sonu geçirdi.
Bu haber 2019-06-11 09:13:48 eklenmiş ve 201 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşları özel günlerinde mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Hafta sonunu yoğun geçiren Başkan Akın, vatandaşları özel ve önemli günlerinde yalnız bırakmadı. Akın, katıldığı merasimler çerçevesinde geçtiğimiz hafta sonunda Oktay ve Çiğdem Kaval çiftinin oğlu Emir Mete’nin, Hakan ve Şennur Tulunay çiftinin oğlu Oğuzhan’ın, Ömer ile Canan Ekmekçi çiftinin oğlu Eymen’in sünnet düğününe katıldı.

 

Dünyaevine giren çiftlerin mutluluklarını paylaştı 

 

Akın, katıldığı sünnetlerin haricinde Tekin ve Akyüz ailelerinin evlatları Ceren ile Salih’in, Erdoğan ve Aydemir ailelerinin evlatları Rukiye ile Mutlu’nun, Şimşek ve Kara ailelerinin evlatları Nazlı ile Emrah’ın nikâh akitlerini gerçekleştirdi.

 

Yüzükleri taktı mutluluklar diledi

 

Davet edildiği nişan merasimlerine de katılarak vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Cemal Akın, Genç ve Güdük ailelerinin evlatları Seda ile Ergin’in ve Kahraman ve Sargın ailelerinin evlatları Umut ile Nilay’ın nişan yüzüklerini takarak çiftleri ve ailelerini tebrik etti.

 

Minik Defne’nin yeni yaş heyecanı

 

Başkan Cemal Akın katıldığı programlar çerçevesinde yeni yaşına giren Nur ile Serhat Kısa çiftinin Kızı Defne için düzenlenen doğum günü partisine katıldı. Akın, yeni yaşını ailesi ve sevenleri ile girmenin mutluluğunu yaşayan Defne’ye ailesi ile birlikte sağlıklı huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu.

 

Akın, Kahraman ve Açıkkol ailelerinin davetine katıldı

 

Başkan Akın, son olarak Belediye Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Aynur Yıldırım ile birlikte Kerim ve Nezaket Kahraman ile Nevzat ve Hatice Açıkkol ailelerinin evlatları Hasan ile Şule’nin düğün törenine katılarak çifti ve ailelerini tebrik etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, katıldığı özel gün programlarıyla ilgili açıklamasında, vatandaşların mutlu günlerinde ve zor günlerinde yanında olarak ihtiyaç duydukları desteği verdiklerini belirterek özel gün davetlerine de icabet ederek mutluluk ve heyecanlarına ortak olmaktan dolayı büyük sevinç duyduklarını söyledi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›