İ L A N T.C. BARTIN İL ÖZEL İDARESİ Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü

İ L A N T.C. BARTIN İL ÖZEL İDARESİ Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü
Bu haber 2019-04-15 10:34:49 eklenmiş ve 175 kez görüntülenmiştir.

 

İ L A N

T.C.

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü

 

1- İl Özel İdaresine ait Akçamescit Yerleşkesinde mevcut, kullanım süresi dolan, yıpranan ve hurdaya ayrılan Ek’li cetvelde belirtildiği üzere muhtelif çeşit ve adetteki (4kalem/takriben 53.200 kg) taşınır mallar ile aşağıda cinsi, markası, modeli, muhammen satış bedeli ile geçici teminat tutarları hizalarında yazılı toplam 17 adet makina ve vasıtanın satışı yapılacaktır.

2- İl Encümenimiz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51 nci maddesi gereğince taşınır malların ve 45 nci maddesi gereğince araç ve iş makinalarının ayrı ayrı satışını 22.04.2019 tarihinde (Pazartesi Günü) saat 14:00’da İl Encümeni Toplantı Salonumuzda yapacaktır, idaremizce satışa sunulan taşınır malların tamamı için teklif verilecek olup, araç ve iş makineleri için ise kısmi teklif verilerek ihaleye katılına bilecektir.

3- İşin Muhammen Bedelleri ve Geçici Teminat Tutarları ek'li listede listelenmiştir.

4- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için gerekli evraklar:

            a) Gerçek Kişiler İçin;

-T.C Kimlik Numaralı Nüfus Kayıt Ömeği-Kanuni İkametgâh Belgesi-Onaylı İmza Sirküleri

-Bağlı olduğu vergi dairesi ili ve numarasını gösterir belge-Vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli İmza Sirküleri-Geçici teminata ilişkin banka dekontu-İmzalanmış Satış Şartnamesi

            b) Tüzel Kişiler İçin;

-Şirketin kuruluş statüsünü ve son yönetimini gösteren Ticaret Sicil Gazetesi-Yönetim Onaylı İmza Sür kileri- Bağlı olduğu vergi dairesi ili ve numarasını gösterir belge- Vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerini- Geçici teminata ilişkin banka dekontu-İmzalanmış Satış Şartnamesi

5- İhale Geçici Teminatı Muhammen bedelin % 10 ‘dur. Geçici teminat nakit olarak Bartın Ziraat Bankası Şubesindeki TR95 0001 0000 5230 0230 2850 05 nolu emanet hesabına ilanda belirtildiği gibi ayrı ayrı yatırılacaktır. Teminat mektubu getirecekler,2886 sayılı Kanuna uygun olarak bankalardan alacakları teminat mektuplarını vereceklerdir

6- İhaleye girecek isteklilerin; 22.04.2019 Pazartesi günii saat 13:00 ‘a kadar 3.maddede yazılı evrakların asıllarıru veya noter den aslı gibidir yapılmış tasdikli suretlerini Yazı İşleri Müdürlüğüne ibraz ederek yazılı olarak müracaat etmeleri gerekmektedir.

7- İhaleye iştirak edecekler satın almak istedikleri her bir araç için istenilen belgeleri ayrı ayrı dosya tanzim ederek ihaleye girebileceklerdir.

8- Posta, Telefon, Telgraf, e-posta veya faks ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

9- İstekliler Hurda satışı yapılacak taşınır mallar ile araç ve iş makinalannı mesai saati içerisinde İl özel İdaremiz Akçamescit Yerleşkesinde görebilirler.

10- İhale satışı yapılacak taşınırların listesi ve şartname İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edilebilir.

11- İlan olunur.09.04.2019

TEL:0378-228 50 21 (5 HAT)

 

BV.2019/96

ETİKETLER :
Diğer RESMİ İLAN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›