Dreamer Shop’tan 1. Yılı özel indirimler

Hediyelik eşyadan aksesuara, kırtasiye ürünlerinden oyuncağa kadar “aaa bu burada var mıymış?” diyeceğiniz birçok ürünü bir arada bulabileceğiniz Dreamer Shop’ta 1. Yıla özel muhteşem indirimler sizi bekliyor.
Bu haber 2022-09-30 15:29:47 eklenmiş ve 720 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Okul çantalarında net yüzde 25 indirim!

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Kendiniz veya sevdikleriniz için aradığınız hediyelere yenilikçi bakış açıları getiren Dreamer Shop, 1 yılı geride bıraktı.

 

Dreamer Shop olarak 1. Yıla özel indirim ve kutlama etkinliği düzenleyeceklerini belirten genç işletmeci Duygu Yıldırım, “Dreamer Shop ailesi olarak başka bir yerde bulamayacağınız kadar özel, ilginç, sizi ve karşınızdaki kişiyi tatmin edecek hediyeleri sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Duygularınızı eşsiz bir şekilde ifade etmek, sevdiğiniz kişilere unutamayacakları bir an yaşatmak için yıldönümü, doğum günü gibi özel günlerin yanı sıra sevgilinize, annenize, babanıza, arkadaşlarınıza, evinize ve kendinize alabileceğiniz ilginç, anlamlı ve kişiye özel seçenekler ile yüzlerce hediyeyi sizlerle buluşturuyoruz. Birinci yılımıza özel olarak da özel bir indirim ve etkinlik planlanıyoruz. 1 Ekim Cumartesi günü düzenleyeceğimiz 1. Yıl etkinliğimize özel tüm okul çantalarında net yüzde 25 indirimimiz olacak” dedi.

ETİKETLER : Bartın indirim Dreamer Shop alışveriş
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›