“Kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kente gelen üniversite öğrencilerine destek olmaya devam edeceğini ve kapısının gençlere açık olduğunu vurgulayarak “Geleceğimiz olan gençlerimize üniversite yıllarınızı geçireceğiniz Bartın’ımızdan iyi anılarla ayrılabilmeniz için elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Ailelerinizin bizlere emaneti olan siz değerli kardeşlerimizi huzur ve güvenle eğitim görecekleri bir şehir için çabamız büyük. Bartın’ımıza ilim için gelen tüm kardeşlerimize kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır” dedi.
Bu haber 2022-09-26 13:36:29 eklenmiş ve 193 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Belediyecilik hizmetlerini sadece altyapı, ulaşım ve imardan ibaret görmeyen, sosyal ve üretken belediyeciliğin esaslarına uygun olarak şehri yönetmeye gayret gösteren genç ve öğrenci dostu Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, şehir dışından öğrenim görmeye gelen üniversite öğrencileri için bir mesaj yayımladı.

Kente gelen üniversite öğrencilerine de kapısının sonuna kadar açık olduğunu belirten Başkan Akın, mesajında “Bartın Üniversitemizde eğitim gören ve eğitim görmek üzere tercih ederek bu yıl şehrimize gelen değerli kardeşlerim. Geleceğimiz olan siz gençlerimize  üniversite yıllarınızı geçireceğiniz Bartın’ımızdan iyi anılarla ayrılabilmeniz için elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Ailelerinizin bizlere emaneti olan siz değerli kardeşlerimizi huzur ve güvenle eğitim görecekleri bir şehir için çabamız büyük oldu. Bu çabamız devam edecektir. ‘İlim rütbesi, rütbelerin en yücesidir.’ Bartın’ımıza ilim için gelen tüm kardeşlerimize kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır. 2022-2023 Akademik Yılınız hayırlı olsun. Bartın’ımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” ifadelerini kullandı. 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Üniversitesi üniversite öğrencisi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›