“Vatandaşlarımızla gönül gönüle olmaya çalışıyoruz”

Özbaşı ve Aşağıdere köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti’nin tüm teşkilatlarıyla sahada olduğunu ifade ederken “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızla gönül gönüle olmaya çalışıyoruz. Haftanın 7 günü kentimizin bütün noktalarına ulaşmak için hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Çünkü AK Partili olmak demek milleti ile iç içe olmak demektir. AK Partili olmak demek, çok çalışmak demektir” dedi.
Bu haber 2022-09-26 10:33:47 eklenmiş ve 233 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Ayaş, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Çeliktaş, Hasankadı Belde Başkanı Ahmet Ayaş ve İl Genel Meclisi Üyesi Giray Gülsoy ile birlikte Özbaşı ve Aşağıdere köylerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Köylerde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Kalaycı, vatandaşlarla sohbet etti, talepleri dinledi. Köy sakinleri de Kalaycı’ya ziyareti için teşekkür ederek, hizmetle ve yapılan yatırımlar için teşekkür etti.

Kalaycı yaptığı açıklamada, ilçe, belde ve köyleri sık sık ziyaret ederek halkla iç içe olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

AK Parti’nin hizmet odağında milletinin bulunduğunu kaydeden Kalaycı, “2002’den bu yana her şey ülkemiz için, her şey milletimiz için dedik, geceli gündüzlü çalıştık. Durmadan, yorulmadan çalışmaya da devam ediyoruz. Çünkü insanımız her şeyin en iyisine layık. Bize de görev olarak verilen desteği en iyi şekilde değerlendirip, ülkemiz için milletimiz için icraata çevirmek düşüyor. 2002 yılından bu yana bu bağlamda çözülmeyen sorunların çözüldüğü, cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığı 20 yılı geride bıraktık. Daha gidecek çok yolumuz var. 2023 seçimlerinden sonra da ülkemiz için yarınlar daha aydınlık olacak. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizi tek tek hedeflerine ulaştıracağız. Tek gayemiz, tek hedefimiz budur. AK Parti bu ülke topraklarında yaşayan insanlarımız için var olmuştur, olmaya devam edecektir” dedi.

AK Parti’nin tüm teşkilatları ile sahada olduğunu da ifade eden Kalaycı, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızla gönül gönüle olmaya çalışıyoruz. Haftanın 7 günü kentimizin bütün noktalarına ulaşmak için hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Çünkü AK Partili olmak demek milleti ile iç içe olmak demektir. AK Partili olmak demek, çok çalışmak demektir. Vatandaşlarımız da her şeyin farkında. Kimin hizmet üretip, kimin üretmediğini, kimin icraat yapıp, kimin iftira, karalama siyaseti yaptığını çok iyi biliyor. Biz de sözde değil, icraatta lider olan anlayışımızla geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürecek ülkemizin son 20 yıldaki kazanımlarını koruması, hedeflerine ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›