Başkan Akın misafirlerinin talep ve önerilerini dinledi

Makamında çok sayıda vatandaşı ağırlayarak sohbet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Bu haber 2022-09-24 11:58:01 eklenmiş ve 46 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, makamında çok sayıda vatandaşı ağırlayarak sohbet etti.

 

 

Talep ve önerileri dinleyen Akın, nazik ziyaretleri için vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

Ziyaret programı kapsamında son olarak Akın’ı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Yönetim Kurulu Üyesi Sefai Çalıkoğlu, İl Özel İdaresi İşletme İştirakler Müdürü Ayhan Kuş, Sefa Matbaası Sahibi Sertaç Şimşek, Kırtepe Mahallesi sakinlerinden Hasan Altan, Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağlam ve mahalle sakinleri, Akçamescit Ortaokulu Müdürü Ersin Uzun, Hayrettin Geçgin, Salahattin Geçgin, Coşkun Çelikbaş, Necmi Ustabaş, Halil Yıldız, Fatih Akdemir, Adil Yatgın, Tahir Yatgın, Muhammet Çağlayan, Berna Şengün, Mustafa Günay, Harun Aydoğan, Ergin Özkaynak ve Ali Esentürk ziyaret etti.

 

 

Başkan Cemal Akın ziyaretler sonrası yaptığı açıklamasında, “Vatandaşlarımızın bizleri ziyaretinden son derece memnun oluyoruz. Talep ve önerilerini dinleyerek, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Belediye çalışmalarımız ve yatırımlarımız hakkında bilgiler vererek, talep ve önerilerinin çözümü için istişarelerde bulunuyoruz. Ziyaretimize gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›