Bartın Belediyesi, teyakkuzda!

Bölgemizde etkili olan çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa karşı teyakkuz halinde olan Bartın Belediyesi’nin Meteorolojik veriler doğrultusunda gereken tüm önlemleri aldığını belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, “Gece gündüz demeden Bartın halkına hizmet için canla başla mücadele eden personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2022-09-23 12:10:31 eklenmiş ve 500 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi, bölgemizde etkili olan çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa karşı teyakkuz halindeydi.

Ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ağaç ve direklerin devrilmesi ile ulaşımda yaşanacak aksamalara karşı kent merkezi anlık takip edildi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatları doğrultusunda alınan önlemler sayesinde kent merkezinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Alınan tedbirlerle ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Meteorolojik veriler doğrultusunda gereken tüm önlemleri aldık. İlgili kurumlarımız tarafından gerekli uyarılar yapıldı. Geçmişte sel ve taşkınlara maruz kaldığımız için küçük bir uyarıda hemen telaşa kapılabiliyoruz. Ancak vatandaşlarımızın telaşa kapılmasını gerektirecek bir durum yok. Olumsuz bir durum yaşanmaması için önlemlerimizi aldık. Hamd olsun ki şuana kadar hiçbir sorun yaşamadık. Gece gündüz demeden Bartın halkına hizmet için canla başla mücadele eden personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Meteoroloji hava durumu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›