Taşdemir Hukuk Arabuluculuk ve Danışmanlık’a ziyaret

Taşdemir Hukuk Arabuluculuk ve Danışmanlık Bürosu Sahipleri Belediye Meclis Üyesi Av. Sanem Çöme Taşdemir ve Av. Emrah Taşdemir’i ofislerinde ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Bu haber 2022-09-17 12:06:11 eklenmiş ve 165 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Taşdemir Hukuk Arabuluculuk ve Danışmanlık Bürosu Sahipleri Belediye Meclis Üyesi Av. Sanem Çöme Taşdemir ve Av. Emrah Taşdemir’i ofislerinde ziyaret etti.

 

 

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın Bartın Belediyesi projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

 

Başkan Cemal Akın’a ziyareti için teşekkür eden Taşdemir Hukuk Arabuluculuk ve Danışmanlık Bürosu Sahipleri Belediye Meclis Üyesi Av. Sanem Çöme Taşdemir ve Av. Emrah Taşdemir, Başkan Akın’a çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mahallelere gerçekleştirdiği halk ziyaretlerinin yanı sıra iş adamlarını ve esnafları da her fırsatta ziyaret edip toplumun her kesimini dinleyerek ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›