Park oluşturma çalışması devam ediyor

Tuna Mahallesi 215. Sokak’ta yeni bir park alanı oluşturma çalışması Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından devam ediyor. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren ilimize çok sayıda park kazandırıldık. Park çalışmalarımız mahallerimizin ihtiyaç duyulan noktalarında süratle devam ediyor. Belediye olarak vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda görevlendirdiğimiz ekiplerimizle tüm mahallerimizde hizmet veriyoruz” dedi.
Bu haber 2022-09-17 12:04:11 eklenmiş ve 154 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Tuna Mahallesi 215. Sokak’ta yeni bir park alanı oluşturma çalışması devam ediyor. 

 

 

Çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, yeni park yapımı ve mevcut parkların yenilenmesi, peyzaj ve çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmalarını artırarak devam ettiriyor. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren ilimize çok sayıda park kazandırıldık. Park çalışmalarımız mahallerimizin ihtiyaç duyulan noktalarında süratle devam ediyor. Belediye olarak vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda görevlendirdiğimiz ekiplerimizle tüm mahallerimizde hizmet veriyoruz. Şu an burada alan tesviyesi yapılırken diğer parklarımızda da bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Parkımızın içerisinde çocuk oyun parkları, kondisyon aletleri, spor alanları ve dinlenme alanları bulunacak. Çalışmalarımız tamamlandığında özellikle bölgede yaşayan vatandaşlarımıza yeni sosyal yaşam alanı oluşturarak önemli bir ihtiyacını karşılamış alacağız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›