Başkan Akın, esnaf ziyaretlerine devam etti

Kemerköprü ile Bülent Ecevit Bulvarında faaliyette bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Bu haber 2022-09-17 11:52:13 eklenmiş ve 34 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü ve Bülent Ecevit Bulvarında faaliyette bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

Başkan Akın, Karadayılar Barmet Mobilya sahibi Necmi Karadayı’yı, Ataman Ticaret Sahibi, Gecen Mahallesi önceki dönem Muhtarı, yerel seçimlerde İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan İbrahim Ataman’ı, Kemerköprü ve Bülent Ecevit Bulvarında faaliyette bulunan esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak, sohbet etti.

 

 

Vatandaşların taleplerini dinleyen Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Hayata geçirilecek olan projeleri anlatan Akın, misafirperverlikleri için esnaflara teşekkür etti.

 

 

Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Akın; “Fırsat buldukça esnaf dostlarımızı ziyaret ediyor, gerek belediye çalışmalarımız, projelerimiz hakkında istişarelerde bulunuyor, gerekse de gündeme dair konularda sohbet ediyoruz. Bu kapsamda da son olarak Kemerköprü ve Bülent Ecevit Bulvarındaki esnaf dostlarımızı ziyaret ettik. Tüm esnafımıza işlerinde bol kazançlar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›