Vali Arslan’a ziyaretler devam ediyor

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi Yönetimini ağırlarken Kozcağız Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mutlu Ünlü’yü kabul ederek hayırsever vatandaşlar tarafından şartlı bağış olarak Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışlanan akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.
Bu haber 2022-09-16 10:52:16 eklenmiş ve 49354 kez görüntülenmiştir.

 

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi Başkanı Mustafa Erkan Algül ve yönetim kurulu üyeleri Vali Dr. Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Derneğin yürüttüğü faaliyetler çalışmalar hakkında Dernek Başkanı Algül’den bilgi alan Vali Arslan, çalışmalarında başarılar diledi. 

 

 

Ardından Kozcağız Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mutlu Ünlü’yü kabul eden Vali Arslan, hayırsever vatandaşlar tarafından şartlı bağış olarak Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışlanan akülü tekerlekli sandalyeyi Dernek Başkanı Ünlü’ye teslim etti.

 

 

Kozcağız Engelliler Spor Kulübü Derneği’nde engelli bireylerin kullanımına tahsis edilecek olan akülü tekerlekli sandalyenin tesliminde Vali Yardımcısı Miraç Akbulut ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler hazır bulundu.

(Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Bartın Valiliği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›