Mutluluklara ortak oldu

Özel ve önemli günlerinde mutluluk ve heyecanlarını paylaşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kent merkezi ve köylerde gerçekleştirilen sünnet, düğün ve nikah törenlerine katılarak, vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.
Bu haber 2022-09-14 13:11:19 eklenmiş ve 55 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın vatandaşların davetlerine icabet ederek, özel ve önemli günlerinde mutluluk ve heyecanlarını paylaştı.

 

 

Başkan Cemal Akın, kent merkezi ve köylerde gerçekleştirilen sünnet, düğün ve nikah merasimlerine katılarak, aileleri tebrik etti.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın’a katıldığı davetlerde, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu eşlik etti.

 

 

Nikâh akitlerini gerçekleştirdi

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın hayatlarını birleştiren çiftlerin nikâh akitlerini gerçekleştirerek, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 

Başkan Akın, aileleri tebrik ederek, nikâh merasimlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

 

Başkan Cemal Akın, Bakış ve Erdoğan ailelerinin evlatları Sümeyye ve Burak’ın, Bağcı ve Çakmakçı ailelerinin evlatları Gamze ve Oğuzhan’ın, Gülsevin Gürçay’ın kızı Sinem ile Pınar-Yakup Duran’ın oğlu Berat’ın, Ferdane-Ahmet Topcuoğlu’nun kızı Sümeyye Göknil ile Sultan-Ali Kaygusuz’un oğlu Safa’nın, Türkan-Rüşhan Tunç çiftinin kızı Betül ile Emine-Bayram Ali Özmen çiftinin oğlu Şafak’ın, Hatun-Necmi Gökçe’nin kızı Kübra ile Ayşe-Bahri Ayvacık’ın oğlu Anıl’ın, nikâh akitlerini gerçekleştirdi.

 

 

Sünnet merasimlerine katıldı

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki heyet ile birlikte sünnet düğünlerine katılarak, ailelere geçmiş olsun dileklerini ve evlatları ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmeleri temennisinde bulundu. 

 

 

Başkan Akın, Tayfun ve Pınar Nalbant çiftinin evladı Doruk’un, Selin-Hikmet Altay çiftinin evlatları Ensar ve Enes Barlas’ın, Belediye personeli Güçlü Ocakcı ve Nilüfer Ocakcı çiftinin oğlu Onur’un, Şadiye-Ersin Uzun çiftinin kıymetli evladı Selim Berk’in, Elif-Muhammet Yılmaz’ın oğlu Eymen Berat’ın, Yeliz-Erdem Pala çiftinin kıymetli evladı Engelsiz Sanat Evi öğrencilerinden Yusuf İsa için tertip edilen sünnet merasimine katılarak, ailelerin sevinçlerine ortak oldu.

 

 

“Allah tamamına erdirsin”

 

 

Camcıoğlu ve Çelik ailelerinin evlatları Zeynep ile Murat’ın, Güldal ve Acay ailelerinin evlatları Lale ile Fırat için düzenlenen nişan merasiminde yüzükleri Belediye Başkanı Cemal Akın taktı.

 

 

Akın yaptığı açıklamasında, “Bu mutlu günlerinde bizleri davet ederek yer ayıran Yeşilova ve Öztekneci ailelerine teşekkür ediyor, gençlerimize mutluluklar diliyor, nişan merasimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah tamamına erdirsin” dedi.

 

 

Düğünlere de katıldı

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki heyet ile birlikte gerek kent merkezinde gerekse de köylerimizde gerçekleştirilen düğün davetlerine icabet ederek, çiftleri ve aileleri tebrik etti.

 

 

Başkan Akın, Mesude-Hasan Kalaycı çiftinin kızı Burçin ile Zeynep-Altan Gürpınar çiftinin oğlu Belediye Personeli Sercan’ın, Yıldız ve Alagöz ailelerinin evlatları Cansel ile İbrahim’in, Küçükbaş ve Aktaş ailelerinin evlatları Efşan Nur ve Hüseyin’in düğününe katılarak heyecan ve mutluluklarına ortak oldu.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamasında, “Bizleri büyük coşkuyla karşılayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyor, tüm çiftelerimizi ve değerli ailelerini kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›