Sıtmayanı Caddesi sıcak asfalt ile düzenleniyor

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Enerji hatları yeraltına alınan Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesinde söküm çalışmaları tamamlanan noktalarda sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmalarını inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Tüm hizmetlerimizle daha modern bir Bartın için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Bu haber 2022-09-13 10:12:19 eklenmiş ve 203 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Enerji hatları yeraltına alınan Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesinde söküm çalışmaları tamamlanan noktalarda sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmalarını inceledi.

 

 

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Enerji hatlarını yer altına alma çalışmaları ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesinde sıcak asfalt ile yeniden düzenleme çalışmalarına başladı. Bu bölgede ayrıca vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak amacıyla kaldırım oluşturma çalışmaları da gerçekleştiriyoruz. Tüm hizmetlerimizle daha modern bir Bartın için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›