“Çöp konteynerleri kötü koku ve mikroptan arındırılıyor”

Kemerköprü Mahallesi Davut Fırıncıoğlu Caddesi’nde ve bağlı sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinde oluşabilecek mikroplaşmayı engellemek adına Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.
Bu haber 2022-09-13 09:47:26 eklenmiş ve 141 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kemerköprü Mahallesi Davut Fırıncıoğlu Caddesi’nde ve bağlı sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinde oluşabilecek mikroplaşma ve kötü kokuyu engellemek amacıyla dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Cemal Akın; “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çöp konteynerini dezenfekte ediyor. Ekiplerimiz çalışmalarına Kemerköprü Mahallesi Davut Fırıncıoğlu Caddesi’nde bağlı sokaklarda devam etti. Cadde ve sokaklarda yer alan çöp konteynerlerini kötü kokudan arındırmak ve hijyenik bir ortam sağlamak için bu çalışmayı yapıyoruz. Bu çalışmalarımızla koku oluşmasının ve kötü görüntünün önüne geçilmiş oluyoruz. Bu önemli çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Görev alan personelimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›