Bartın’da kadın cinayeti!

Bartın’da eşini tehdit ettiği için cezaevine giren ancak 2 gün önce tahliye edilen Metin Ar, boşanma aşamasında olduğu eşi Arzu Ar’ı çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü.
Bu haber 2022-09-12 10:13:30 eklenmiş ve 194 kez görüntülenmiştir.

 

Boşanmak istediği eşini canice öldürdü!

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın'da boşanma aşamasında olduğu Arzu Ar’ı öldürmekle tehdit ettiği için cezaevine giren ve 2 gün önce serbest bırakılan Metin Ar, Arzu Ar’ı öldürdü.

 

 

Olay, dün sabah saatlerinde Hendekyanı Caddesi’nde meydana geldi. Eşini tehdit ettiği için ceza alan ve 8 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden 2 gün önce tahliye edilen Metin Ar, kendisinden boşanmak isteyen eşi 33 yaşındaki Arzu Ar’ın işlettiği çay ocağının yakınında beklemeye başladı.

 

 

10 yaşındaki kızı ile eşini gören Metin Ar, yanlarına gitti. İkili, arasında tartışma çıktı. Metin Ar, yanında getirdiği bıçakla eşi Arzu Ar’ı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

 

 

Çocuğunun gözü önünde kanlar içinde kalan genç kadın yere yığılırken, çevredekiler Metin Ar'ı yakalayıp etkisiz hale getirdi.

 

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edilirken ilk müdahalesi yapılan kadın ağır yaralı olarak Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleye rağmen genç kadın, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

 

Çevredekiler tarafından darp edilen cani koca Metin Ar da ambulansla hastaneye götürüldü.

 

 

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken sosyal medyada paylaşılan ve Bartın Emniyet Müdürlüğü’nü de zan altında bırakan birtakım bilgi kirlilikleri de Emniyet’ten edinilen bilgiyle bertaraf edildi.

 

 

Herkesi üzüntüye sevk eden cinayetin ardından bazı sosyal medya paylaşımlarından ve haberlerde katilin “elektronik kelepçe takılı olmasına rağmen böyle bir olayı gerçekleştirmiş olmasının sorumluluğu Emniyet Müdürlüğü’ne ve polise yüklendi. Ancak bunun gerçek olmadığı kısa süre içerisinde ortaya çıktı.

 

 

Edinilen bilgiye göre; katil 3 gün önce İstanbul’daki cezaevinden serbest bırakıldı, şahsın serbest bırakılmasıyla, denetimli serbestlik veya elektronik kelepçeye ilişkin olarak Bartın Emniyeti’ne herhangi bir bildirimde bulunulmadı.

 

 

Bartın Polisi ilimizdeki varlığını cinayeti işlemesiyle haberdar oldu.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›