Çalıştay için ilimize gelen sanatçılar Başkan’ı ziyaret etti

Uluslararası Bartın Resim ve Sanat Çalıştayı için Bartın’a gelen 15 ressam ve akademisyen, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek gerçekleşecek olan çalıştay hakkında istişarede bulundu.
Bu haber 2022-09-09 15:55:28 eklenmiş ve 374 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi tarafından bu sene 5.’si düzenlenen Uluslararası Bartın Resim ve Sanat Çalıştayı için ilimize gelen 15 ressam ve akademisyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

 

 

Başkan Akın’ı ziyaret eden heyet arasında Ressam Erkan Geniş, Rusya’dan Ressam Anna Barlas, Özbekistan’dan Farida Hamitovna,  Bulgaristan’dan Ressam/Kuratör Aynur Mahmudova Kaplan, Rusya’dan Ressam Tatiana Kirillova, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi İranlı Parvin Ghorbanzadeh Dizaji, Azerbeycan’dan Vahit Novruzov, Ressam Nilgün Ayşecik Çevik, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr.Kerim Laçinbay,  Ressam/Galeri Yöneticisi Yusuf Tarım, Ressam Savaş Simitli,  Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Emekli Dekanı Prof. Dr. Zuhal Arda, Heykeltraş Hüsna Dişbudak, Ressam Hüseyin Sartaş ve Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Esra Yıldırım yer aldı.

 

 

“Tüm halkımızı davet ediyorum”

 

 

Ziyaret programı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “4-10 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz Uluslararası Bartın Resim ve Sanat Çalıştayı için şehrimize gelen ressam ve akademisyenler Belediyemizi ziyaret etti. Çalıştay kapsamında birçok etkinlik düzenliyoruz. Çalıştay sonunda ortaya çıkan eserler düzenlenen sergi ile sanatseverlerle buluşturulacak. Çalıştay süresince Bartın’da misafir olan ressam ve akademisyenler, 7 gün boyunca Bartın’ın tarihi, coğrafi, sosyal ve kültürel değerlerini inceleyerek tuvallerine işliyorlar. Katılım sağlayan değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. 10 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’da Bartın Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek olan sergi açılışına tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›