Başkan, Kütüphane ve Sanat Evi’nin açılışına katıldı

Beraberindeki heyetle birlikte Akpınar Köyü’nde Ferda Balkaya Çetin tarafından gerçekleştirilen Bartın Belediyesi’nin de destek verdiği “Ferda Balkaya Çetin Kütüphane ve Sanat Evi”nin açılış törenine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Büyük önem verdiğimiz bu kütüphanemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
Bu haber 2022-09-07 12:44:13 eklenmiş ve 86 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Akpınar Köyü’nde Ferda Balkaya Çetin tarafından gerçekleştirilen Bartın Belediyesi’nin de destek verdiği Ferda Balkaya Çetin Kütüphane ve Sanat Evi’nin açılış törenine katıldı.

 

 

Törende konuşma yapan Başkan Akın; “Ferda Balkaya Çetin tarafından gerçekleştirilen Bartın Belediyesi olarak da destek verdiğimiz Ferda Balkaya Çetin Kütüphane ve Sanat Evi’nin açılış töreninde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyük önem verdiğimiz bu kütüphanemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›