“Daha iyi bir gelecek inşa edeceğiz”

Katıldığı 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Müdürler Kurulu Toplantısında konuşan Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, “Bartın olarak bir iddiamız olmalı. Bizim eğitim alanında hem akademik hem de sosyo-kültürel faaliyetlerde örnek olacak adımları atmamız için hiçbir engel yok. Bunu hep birlikte başaracağımıza, daha iyi bir geleceği hep beraber inşa edeceğimize tüm kalbimle inanıyorum” dedi.
Bu haber 2022-09-05 13:06:07 eklenmiş ve 379 kez görüntülenmiştir.

 

“2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Müdürler Kurulu Toplantısı”, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Müdür Yardımcıları, şube ve okul müdürleri katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, gerçekleştirdi. Acar’ın konuşmalarının ardından Vali Arslan da okul müdürlerine hitap etti.

 

 

Bartın olarak bir iddiamız olmalı”

 

 

2022-2023 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarının değerlendirilerek alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda Vali Arslan, “Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023 hedeflerine ulaşmamızın ancak çocuklarımızın donanımlı ve özgüveni olan bir nesil olarak yetiştirilmesi ve bunda da en önemli payın eğitim camiamızda olduğunu asla unutmayın. Her günümüze yeni bir şevk ve heyecan ile başlamak ve çok çalışmak durumundayız. Bunu yapabileceğimizden şüphemiz yoktur. Bartın olarak bir iddiamız olmalı. Bizim eğitim alanında hem akademik hem de sosyo-kültürel faaliyetlerde örnek olacak adımları atmamız için hiçbir engel yok. Bunu hep birlikte başaracağımıza, daha iyi bir geleceği hep beraber inşa edeceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Bu vesile ile 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ülkemize, milletimize, Bartın’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

Toplantı katılımcıların karşılıklı görüş, talep ve önerilerini dile getirmelerinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Bartın Valiliği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›