“Birçok önemli çalışmayı şehrimize kazandırıyoruz”

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde personeliyle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, açıldığı ilk andan itibaren yoğun ilgi gören KöyPark projesinin ardından büyük bir heyecanla beklenen Bartın Belediyesi Kültür Merkezi için de açılış müjdesi verirken “Söz verdiğimiz projemizi tek tek hayata sunmaya devam ediyoruz. Belediyelerin çok fazla iş yapamadığı bu dönemde birçok önemli çalışmayı şehrimize kazandırıyoruz” dedi.
Bu haber 2022-09-03 11:49:29 eklenmiş ve 40439 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, düzenlenen öğle yemeği programında personeli ile bir araya geldi.

 

 

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Hizmet Binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve Bartın Belediyesi personeli katıldı.

 

 

Programda konuşma yapan Başkan Cemal Akın, özverili çalışmaları için personeline teşekkür etti.

 

 

Akın, konuşmasında “KöyPark Projemizin açılış töreni sebebiyle kesmiş olduğumuz kurbanı beraberce tüketelim arzu ettim. Uzun zamandır büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Yaşadığımız sel afeti ve ardından KöyPark projemizin tamamlanması için büyük emek sarf ettiniz. Hepiniz ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bu emekler sayesinde şehrimize çok önemli bir çalışma kazandırdık. KöyPark projemizin bölgemizde bir örneği daha yok. Birçok büyük park olmasına rağmen içeriği açısından çok güzel ve önemli bir park. Burada Hobi Bahçeleri, Geleneksel Türk Sporları, Piknik Alanları, Macera Parkları, Türk Dünyası Bilim İnsanları Müzesi, Türk Dünyası Yolu gibi birçok projemizi de hayata geçirdik. Kar, yağmur, sıcak demeden çalıştık ve Bartın’ımıza bu güzel projeyi kazandırdık.

 

 

“Vizyon ve misyon meselesi”

 

 

Projemizin de açıldığı ilk günden bu yana büyük ilgi görmesi bizleri de çok mutlu ediyor. Açıldığı ilk gün Türk Dünyası Bilim İnsanları Müzesi’ni 7 bin vatandaşımız ziyaret etti. Macera parkı ve kanatlı hayvan bahçesine çocuklar büyük ilgi gösteriyorlar.

 

 

Bu bir vizyon meselesi, bu bir misyon meselesi. Daha önceki yıllarda küçük parklar için açılış törenleri yapılırdı. Şimdi ise hedeflerimizi çok ilerileri taşıdık. 4 bin metrekare, 10 bin metrekare, 21 bin metrekare ve son olarak da 70 bin metrekarelik alanlara içerinde birçok sosyal donatısı olan park alanları inşa ettik. Halkımızın da hizmete sunduğumuz bu alanlardan faydalanması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.

 

 

Kültür Merkezi için de açılış müjdesi!

 

 

Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde de yapım çalışmaları tamamlanan Bartın Belediyesi Kültür Merkezi Projemizi açacağız. Söz verdiğimiz projemizi tek tek hayata sunmaya devam ediyoruz. Belediyelerin çok fazla iş yapamadığı bu dönemde birçok önemli çalışmayı şehrimize kazandırıyoruz.

 

 

Tabi ki de bu Belediye Meclis Üyelerimizle, daire müdürlerimizle ve siz değerli mesai arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile oluyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim sizlere sağlık sıhhat içerisinde çalışmayı nasip etsin. Sağ olun var olun.”

 

 

Başkan Akın, konuşmasının ardından personeli ile tek tek selamlaşarak sohbet etti.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›