Özçelik’ten tepki dolu sözler!

Bir sosyal medya sitesinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın “seçilemeyeceği kaygısı nedeniyle arayış içinde olduğu” ve “başka bir partiden aday olma arayışı” ile ilgili yapılan paylaşıma sert sözlerle tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, “Huzurlu bir şehir olan Bartın’ımıza sokak ağızlarıyla siyasiler arasına fitne fesat sokmak mesnetsiz hayal mahsulü kurgularla şehre yön verme gayretleri beyhudedir. Bartın, Bartınların ve Bartın'da yaşayanların tercihi ve teveccühü ile yönetilmiş yönetilmeye devam edecektir” dedi.
Bu haber 2022-09-03 11:18:45 eklenmiş ve 263 kez görüntülenmiştir.

 

“Sokak ağzı”, “safsata”, “yalan” dedi

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, bir sosyal medya sitesinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın “seçilemeyeceği kaygısı nedeniyle arayış içinde olduğu” ve “başka bir partiden aday olma arayışı” ile ilgili yapılan paylaşıma sert sözlerle tepki gösterdi.

 

 

“Kabul edilemez”

 

 

Özçelik, söz konusu o paylaşım üzerine yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

 

“Geçtiğimiz gün bir yerel basınımızın sosyal medya hesabından yaptığı ‘plan proje’ başlıklı haberin içeriğinde Milliyetçi Hareket Partili bir Belediye Başkanı olan Cemal Akın’ın yapılan anketlere göre seçilemeyeceği kaygısı yüzünden arayış içinde olması, başka bir partiden aday olma arayışları sokak ağzıdır kabul edilemez.

 

 

“Cemal Akın, gururumuzdur”

 

 

Duyumlar sözleri ise kimin ve kimlerin konuştuğu önemlidir. Genel Merkezimiz tarafından disipline verilmesi ise yalan ve safsatadır. Başarılı bir Belediye Başkanı olan Cemal Akın görevinin başındadır. Yaşadığımız şehri en iyi şekillendiren bütün sorunlarını çözen bir belediye başkanı olarak gururumuzdur. Siyasetin aktörleri adayları ilk kararı kendileri verir daha sonra kamuoyuna mâl olurlar sonrası kararlar bizim için mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve tabii ki de Bartın halkıdır.

 

 

Halkımızın gönüllerinde taht kurmuş olan Cemal Akın tabii ki de bir vazife verildiğinde geçmişte nasıl en iyisini yapma gayreti göstermiş ve yapmıştır da, gelecekte de vazife verildiğinde yapacaktır. Bu gayret, azim, mücadele Bartın’ımız ve Bartın'da yaşayanlar içindir, halkımızın teveccühü de bunu göstermektedir. Huzurlu bir şehir olan Bartın’ımıza sokak ağızlarıyla siyasiler arasına fitne fesat sokmak mesnetsiz hayal mahsulü kurgularla şehre yön verme gayretleri beyhudedir. Bartın, Bartınların ve Bartın'da yaşayanların tercihi ve teveccühü ile yönetilmiş yönetilmeye devam edecektir.”

 

 

 

ETİKETLER : MHP Ercüment Özçelik
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›