Fırıncıoğlu, Başkan Akın’ın selamını iletti

Bartın Özbaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organizasyonunda İstanbul’da düzenlenen piknik etkinliğine katılan Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Başkan Akın’ın selamını da iletirken “Derneklerimiz tarafından düzenlenen böylesine kapsamlı bir piknik programında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
Bu haber 2022-09-03 11:11:37 eklenmiş ve 61 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Çebi ile birlikte Batı Karadenizliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Bartın Özbaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organizasyonunda İstanbul’da düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.

 

 

Etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın’ın selamını iletti.

 

 

Fırıncıoğlu; “Derneklerimiz tarafından düzenlenen böylesine kapsamlı bir piknik programında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öncelikle davetiniz için teşekkür ederiz. Bartın’daki yoğun programları dolayısıyla Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın etkinliğe katılamadılar. Ancak sizlere selamlarını iletti. Etkinliğe emeği geçenleri kutluyor, bu tür organizasyonlar ile hemşerilik bilincini,  dayanışma ruhunu canlı tutmaya çalışan tüm dernek yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›