LÖSEV İyilikler Tırı Bartın'da lösemi ve kanserle savaşan aileler ile buluştu

LÖSEV, "İyilik Tırı" projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve alilerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. Bartın'a da gelen İyilik Tırı, ailelere yardımlarını elden ulaştırdı.
Bu haber 2022-08-26 09:46:07 eklenmiş ve 119 kez görüntülenmiştir.

 

“Kimse umutsuz olmasın”

 

 

İyilik Tırı organizasyonuna katılan Sevil Tokgöz, 12 yıldır mücadele ettiği Kanser Hastalığını anlattı. Kanser hastalarına tavsiyede bulunan Tokgöz,  “kimse umutsuz olmasın” dedi.

 

 

Kübra Nur AK

 

 

Lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar sağlıklı ve doğal beslenmende büyük önem taşıyor. LÖSEV'e kayıtlı ailelerin büyük çoğunluğu asgari ücret ve altında gelire sahip olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenmek ve sağlıklı koşulları sağlamak amacıyla Türkiye'nin dört bir yanını dolaşan LÖSEV'in iyilik tırı, 24 Ağustos Çarşamba günü Bartın'a geldi. Cumhuriyet Meydan'ında kurulan iyilik tırında, Bartın'daki LÖSEV ailelerine yardımlar ulaştırıldı. Organizasyona, Lösemili ve kanserli çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.  Türkiye'nin tüm bölgelerinde kuru gıdadan Türkiye'nin tüm bölgelerinde kuru gıdadan et ve et ürünlerine, kırtasiyeden giyime lösemi ve kanser hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları içeren yardımları ulaştıran LÖSEV İyilikler Tırında aileler, istediği ürünleri seçebildi.

 

 

Doğanbeyhan: “Kanser hastalığında en önemli şey…”

 

 

LÖSEV halkla ilişkiler yönetmenliği yapmakta olan Bedriye Doğanbeyhan; “Vakfımıza kayıtlı olan, LÖSEV hastalığı ve kanser hastalığı ile mücadele eden çocuk ve yetişkinlerin ihtiyaçları olan malzemeleri ücretsiz tedarik edecekler. Sosyal etkinlikler düzenleyerek moral ve motivasyon desteği sağlıyoruz. Kanser hastalığında en önemli şey moral ve motivasyondur” dedi.

 

 

Tokgöz: “Kimse umutsuz olmasın”

 

 

Kanser hastalığı ile 12 yıldır mücadele eden Sevil Tokgöz “kimse umutsuz olmasın” ifadelerini kullandı.  Bu hastalıkla mücadele etmekte güçlük çeken vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Tokgöz;  “Zor zamanlardan geçtim. Hastalığım devam ediyor. LÖSEV benim yanımda oldu ben de onların yanında olmaya devam ediyorum. Ümitsiz hiçbir dert yok. Telefonla aranıp hal, hatır sorulmasını istiyorsunuz. Bu süreçte insan her türlü desteğe ihtiyaç duyuyor. En yakınlarınız dahil hatır sormayı unuturken, LÖSEV’ deki gönüllüler beni aradılar ve nasıl olduğumu sordular. Ben de o sırada düşündüm benim kötü günümde onlar benim yanımda, ben de onların yanında olmalıyım. Bağış yapmanızı ya da gönüllü olmanızı tavsiye ederim” diye konuştu.

 

 

İyilik Tırı en ücra köylerine ulaşmaya devam edecek

 

 

Ankara'dan yola çıkan LÖSEV İyilik Tırı, Anadolu'nun en uzak şehirlerinden en ücra köylerine ulaşmanın, buradaki lösemili ve kanserli çocuklan güldürmenin mutluluğunu yaşatmaya devam edecek. LÖSEV İyilikler Tırının bundan sonraki duraklarında da hazır bulunacak; gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardımı LÖSEV'e kayıtlı aileler ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçebilecek.

 

 

Kanser kaderimiz değil!

 

 

LÖSEV kurulduğu günden bu yana lösemi ve kanserle savaşan ailelere hem maddi hem de manevi destekleri iletmeye devam ediyor. 60 binden fazla kayıtlı ailesi ve 6 milyona yaklaşan gönüllüsüyle LÖSEV Türkiye'nin dört bir yanındaki kanser hastalarının daima yanında olacağı ifade edilirken, hem gönüllü olmak hem de bağış yapmak isteyenler www.losev.org.tr adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilecekler. 

 

-----------------------------------KUTU--------------------------------------

 

 

ETİKETLER : LÖSEV
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›