Okullara 220 temizlik görevlisi alınacak

İŞKUR Toplum Yararına çalışma programı kapsamında Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü’nce okulların temizlik işleri için ve Bartın İl Özel İdaresi’ne 4,5 ay süre ile işçi alınacağını açıkladı. Bartın genelinde bulunan okullar için 220 adet ''Temizlik Görevlisi'' istihdam edilecek.
Bu haber 2022-08-26 09:36:38 eklenmiş ve 146 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

 

İŞKUR/Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında Bartın genelinde bulunan okullar için 220 adet “Temizlik Görevlisi” istihdam edilecek.

 

 

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda  İŞKUR/Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında Bartın genelinde bulunan okullar için 220 adet “Temizlik Görevlisi” istihdam edilecek. Başvuraların 25-29 Ağustos taihlerinde İŞKUR üzerinden yapılacağı açıklanırken, kura ile alınacak temizlik görevlilerin 1 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da Bartın Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle belirleneceği açıklandı.

 

 

Kura sonucunda ismi açıklananların 2-5 Eylül tarihleri arasında evraklarını teslim etmesi gerektiği belirtilirken, çalışmaya hak kazananların ise işe başlama tarihi 5 Eylül olarak açıklandı.

 

 

Başvurular Alo 170 ya da İŞKUR internet sayfasından

 

 

TYP kapsamında Bartın’da okullar için 220 temizlik görevlisi, Bartın Özel İdaresi için 100 kişinin işe alınacağını açıklayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda çalıştırılmak üzere başvuruların 25-29 Ağustos tarihleri arasında; Bartın İl Özel İdare tarafından TYP kapsamında alınacak 100 kişinin başvuruları 24-28 Ağustos tarihleri arasında Alo 170 ya da İŞKUR internet sayfasından yapılacağını söyledi.

 

 

Tunç, Bartın İl Özel İdaresi tarafından çalıştırılacak 100 kişi için noter huzurunda 31 Ağustos tarihinde Bartın Kültür Merkezinde çekilecek kura ile belirleneceğini belirtti.

 

ETİKETLER : İŞKUR
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›