Kanalizasyon ve yağmur suyu şebekelerinde temizlik

Orta Mahalle’ye bağlı Uzunyol ve Emel Işık Sokaklarda kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında biriken çamur ve çakıl birikintilerini temizleme çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bu haber 2022-08-26 09:35:36 eklenmiş ve 66 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Orta Mahalle’ye bağlı Uzunyol ve Emel Işık Sokaklarda kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında biriken çamur ve çakıl birikintilerini temizleme çalışmaları gerçekleştirdi.

 

 

Başkan Akın, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı özel vakumlu kombine kanal temizleme aracı ile tıkanıklık sorunlarının yaşandığı bölgelerde ki kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hatları temizleniyor.

 

 

Bu çalışma ile Bartın Belediyesi olarak kentteki tüm kanal şebeke ağının çalışır vaziyette tutulmasını sağlayacaklarını belirtti.

 

 

Akın açıklamasında “Mahallelerimizde alt yapıda yaşanan ve ileride yaşanabilecek sorunları kalıcı şekilde çözmek üzere kanalizasyon ve yağmur suyu şebekelerimizde son teknolojiyle donatılmış güçlü bir vakum kapasitesi olan kanal açma aracıyla başlattığımız çalışmalar sürüyor. Çalışma sırasıyla diğer mahallelerimizde sürecek” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›