Alman Heyeti müzelere hayran kaldı

Bir dizi ziyaretlerde bulunan Bartın Belediyesi Uluslararası 6. İnkumu Kum Zambağı Festival programı için ilimize gelen Lünen-Bartın Kardeş Şehir Başkanı ve Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Milletvekili, Meclis Başkan Yardımcısı Rainer Schmeltzer ve eşi Renate Schmeltzer, Kardeş Şehir Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Aysun Aydemir ve eşi Prof. Dr. İbrahim Ahmet Aydemir müzeler hakkında bilgi aldı.
Bu haber 2022-08-25 14:37:48 eklenmiş ve 90 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Uluslararası 6. İnkumu Kum Zambağı Festival programı için ilimize gelen Lünen-Bartın Kardeş Şehir Başkanı ve Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Milletvekili, Meclis Başkan Yardımcısı Rainer Schmeltzer ve eşi Renate Schmeltzer, Kardeş Şehir Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Aysun Aydemir ve eşi Prof. Dr. İbrahim Ahmet Aydemir bir dizi ziyaretlerde bulundular.

 

 

Bu ziyaretler kapsamında Alman heyeti Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi ve Bartın Kent Müzesi’ni gezerek, bilgi aldı.

 

 

Müze ziyaretlerinin aynı sıra 26 Ağustos’ta açılışı yapılacak olan Köypark ile Türk Dünyası Kültür Yolu ve Türk Dünyası Bilim İnsanları Müzesi ve Bartın Gazetesi Sahibi Sayın Esen Aliş’i ziyaret edildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›