Başkan’dan Hürriyet Caddesi’nde esnaf ziyareti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hürriyet Caddesinde ziyarette bulunarak vatandaşların sıkıntılarını dinleyip çözüm odaklı olacaklarını dile getirdi.
Bu haber 2022-08-18 10:26:26 eklenmiş ve 91 kez görüntülenmiştir.

 

Esnaf ziyaretlerinde bulunarak talep ve önerileri dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın son durağı Hürriyet Caddesi oldu.

 

 

Başkan Cemal Akın, esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. 

 

 

Akın, esnaflarla yaptığı sohbette, halkın belediye hizmetlerinden beklentilerine, hızlı bir şekilde cevap vermek adına sık sık vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

 

 

Görev süresinde her zaman halkın içinde olduğunu, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediğini ve çözüme kavuşturmak için çalıştığını aktaran Akın, şunları kaydetti:

 

 

“Bugüne kadar hep halkın içinde oldum. Bu sayede vatandaşların ihtiyaç ve önerilerini yerinde dinleyip olabilecek en etkili şekilde hizmet verdik. Bu sebeple gerçekleştirdiğimiz ziyaret ve temaslarımıza aynı şekilde hiç ara vermeden devam edip, tempomuzu her geçen gün daha çok arttırarak hizmet çıtamızı en yükseklere ulaştırma gayreti ve kararlılığı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”  (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›