Rektörü Uzun’dan “Hoş geldiniz” mesajı

YKS 2022 tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından BARÜ’deki programlara yerleşme başarısı gösteren öğrenciler için tebrik mesajı yayımlayan Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “gösterdiği gelişimle Türkiye’nin en hızlı büyüyen yükseköğretim kurumları arasında yer alan Bartın Üniversitesi, geleceği hedefleyen tüm öğrencilerimiz için iyi bir başlangıç olacaktır. Yaptıkları tercihlerle ‘Bartın Üniversitesi ailesine’ katılma başarısı gösteren tüm öğrencilerimize ‘hoş geldiniz’ demek istiyorum”dedi.
Bu haber 2022-08-17 09:52:08 eklenmiş ve 124 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, YKS 2022 tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından BARÜ’deki programlara yerleşme başarısı gösteren öğrenciler için tebrik mesajı yayımladı.

Bartın Üniversitesini (BARÜ) tercih ederek programlara yerleşme başarısı gösteren öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Rektör Uzun, “Gösterdiği gelişimle Türkiye’nin en hızlı büyüyen yükseköğretim kurumları arasında yer alan Bartın Üniversitesi, geleceği hedefleyen tüm öğrencilerimiz için iyi bir başlangıç olacaktır. Yaptıkları tercihlerle ‘Bartın Üniversitesi ailesine’ katılma başarısı gösteren tüm öğrencilerimize ‘hoş geldiniz’ demek istiyorum” dedi.

BARÜ’de tüm çalışmaların merkezinde öğrencilerin olduğunu da vurgulayan Rektör Uzun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Öğrencilerimiz; Bir yükseköğretim kurumu olarak en temel önceliğimiz daima sizlersiniz. Akademik ve idari insan kaynağımız, sürdüreceğiniz tüm eğitim-öğrenim faaliyetlerinde yanınızda olacaktır. ‘Tribünde değil, odağında ol’ anlayışıyla bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif alanda gelişiminiz öncelenecek, oluşturduğumuz ekosistemle hep daha iyisi için çalışacağız. Bu büyük ailenin bir üyesi olarak ve birbirimizden öğrenerek ülkemizi daha müreffeh yarınlara birlikte taşıyacağız. İlk adımlarınızı attığınız bu yolculukta geleceğe yine birlikte yürüyecek, birlikte başaracağız. Bartın Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.” 

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi BARÜ
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›