Vali Arslan’dan Kozcağız’a ziyaret

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, ziyaret programları çerçevesinde Kozcağız’ı ziyaret etti. Kozcağız’da bir takım incelemelerde ve ziyaretlerde bulunan Vali Arslan, yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Belde yaşayan vatandaşları da unutmayan Vali Arslan, vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Bu haber 2022-08-11 09:42:51 eklenmiş ve 87 kez görüntülenmiştir.

 

İlçe ve belde ziyaretleri kapsamında Bartın Kozcağız beldesini ziyaret gerçekleştiren Vali Dr. Nurtaç Asrlan, Kozcağız’da bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulundu. 

 

 

İlk olarak Kozcağız Belediyesini ziyaret eden Vali Dr. Nurtaç Arslan, Belediye Başkanı Mustafa Karaman’dan yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

 

 

Ardından Vali Arslan, Bartın Kadın Mesleki Eğitim ve Beceri Merkezi, TOKİ tarafından Şarköy Gürgenlik mevkiinde yapılacak olan Tarımköy konutları şantiyesi ile Şarköy Boğaz mevkiinde Kozcağız-Kumluca beldelerini birbirine bağlayan karayolu üzerinde yapımı devam eden köprü inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 

 

Daha sonra çarşı esnafını gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Arslan, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Valiliği Nurtaç Arslan Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›