AK Parti’nin Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz

MHP’nin ardından AK Parti de Bartın Belediye Başkan Adayı’nı belirledi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, partisi tarafından Bartın Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.
Bu haber 2018-11-23 16:01:03 eklenmiş ve 481 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bilindiği üzere Bartın’da seçim hazırlıklarına ilk başlayan ve adayını aaçıklayan parti MHP olmuştu. Mevcut Başkan Cemal Akın, bu dönemde partisi tarafından Belediye Başkan adayı yapılırken, AK Parti ve CHP’nin adayının kim olacağına dair pek çok isim konuşulmaya başlanmıştı. AK Parti’nin adayı dün belli oldu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, partisinin Bartın Belediye Başkan Adayı oldu ve bugün İstanbul’daki Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım sağlayacağı aday tanıtım programına davet edildi.

 

Kalaycı: “İnşallah Bartın AK parti belediyeciliği ile tanışır”

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Aldatmaz’ın adaylığı ile ilgili olarak yaptığı ilk değerlendirmede, “Bartın’ımıza ve partimize hayırlı, uğurlu olsun. Bartın, AK Parti Belediyeciliği ile inşallah tanışır” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Yusuf Ziya Aldatmaz
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›