Başkan sel felaketi sonrası yapılan çalışmaları anlattı

Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden konuklarını başkanlık makamında ağırlayan Belediye Başkanı Cemal Akın, projelerle ilgili talep ve önerileri dinlerken sel afeti sonrası yapılan çalışmaları anlattı.
Bu haber 2022-07-16 11:11:12 eklenmiş ve 110 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden konuklarını başkanlık makamında ağırladı.

 

 

Başkan Akın; Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkan Yardımcısı Bahattin Yaylacı, Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, Bartın Belediyesi Halk Dansları Antrenörü Orhan Doğan, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski dönem Ülkü Ocakları Başkanı Merhum Rıfat Tekerlek’in eşi Fatoş Tekerlek ve evlatları Cevat Kürşat ile İnci Tomris, BARKOZDER Gençlik Kolları Başkanı Erkan Ok, Gelişim Marble Carpet Şirketi Yönetim Müdürü Murat Ensici, Bartınlı iş insanı Moda Düğme Sahibi Muhsin Çetin, Özel Halk Otobüsleri şoför esnaflarından Eray Kara, İhlas Haber Ajansı Zonguldak Temsilcisi Onur Altındağ ile esnaf ve vatandaşları makamında ağırladı.

 

 

Vatandaşların Belediye projeleriyle ilgili talep ve önerilerini dinleyen Akın, sel afeti sonrası yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi verdi.

 

 

Bartın Belediyesi’nin her zaman olduğu gibi afet sonrası da halkının yanında olduğunu belirten Akın, selin izlerinin silinebilmesi için ne gerekiyorsa yapıldığını ifade etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›