“Vatan evlatları dimdik ayakta ve nöbettedir”

Bartın Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda; “Görev bilinci yüksek olan Türk Polisi eskisinden daha güçlü devleti ile milletinin onurunu, şerefini, namusunu, canını ve malını korumaya devam edecektir. Şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun” dedi.
Bu haber 2022-07-16 11:02:32 eklenmiş ve 83 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

“İyilik hareketi” maskesi ile aramızda dolaşarak ve manevi duyguları kandırarak başımıza dert olan bu zihniyetin, Türk Milletinin sarsılmaz iradesi karşısında yıkıldığını ifade eden Korkmaz, Türk Milletinin zorluklar karşısında nasıl birlik olunacağı dosta düşmana bir kez daha gösterdiğini belirtti.

 

 

Bartın Emniyet Müdürü Korkmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

 

“15 Temmuz darbe girişimi, egemenliğimizin elimizden alınmak istendiği bir hadsizliktir. FETÖ Terör Örgütü ülkenin kılcal damarlarına girmeyi hedefleyerek tüm varlığımızı ipotek altına almaya çalışmıştır. Türk Milletinin damarlarında akan asil kanın kendisini elbet boğacağını unutarak, kendi tankımızı uçağımızı bize karşı kullanarak, Türk Milletinin bağımsız ruhunu dize getireceğini zannetmiştir.

 

 

Bu yüce Millet ruhu; soruları çalan, ülkenin insanlarını itibarsızlaştıran, devlet sırlarını ifşa eden, kaos yaratmak için oyunlar tertip eden, düzenini ve adaleti bozan, kendinden olmayanı ezen zihniyeti yıkmasını bilmiştir. 'İyilik hareketi' maskesi ile aramızda dolaşarak ve manevi duyguları iğfal ederek başımıza dert olan bu zihniyet, Türk Milletinin sarsılmaz iradesi karşısında yıkılmıştır. Türk Milleti zorluklar karşısında nasıl birlik olunacağı dosta düşmana bir kez daha göstermiştir.

 

 

Emeğimizi, zamanımızı çalan bu terör örgütünün aynı hilelerle bizi kandırmasına, kendini unutturup yaşattığı sıkıntı ve acıları zihnimizden silmesine izin vermeyeceğiz. Vatan evlatları dimdik ayakta ve nöbettedir.

 

 

Türk polisi içindeki hainleri kısa sürede temizlemesini bilmiştir. Gücünü vatan sevgisinden almıştır. Bu vatan sevgisi, Malazgirt de Çanakkale’de Kocatepe’de tezahür ettiği gibi 15 Temmuz’da da tezahür etmiştir.

 

 

Görev bilinci yüksek olan Türk Polisi eskisinden daha güçlü devleti ile milletinin onurunu, şerefini, namusunu, canını ve malını korumaya devam edecektir. Şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. ‘Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Şakir Engin Korkmaz 15 Temmuz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›