Sel nedeniyle zarar gören kaldırımlar onarılıyor

Bartın’da meydana gelen sel afeti dolayısıyla zarar gören yol ve kaldırımlarda bakım çalışması başlatan Bartın Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu haber 2022-07-14 15:12:49 eklenmiş ve 74 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bartın’da meydana gelen sel afeti nedeniyle bozulan yol ve kaldırımlarda bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Geçtiğimiz günlerde maruz kaldığımız su taşkını ve sel afeti sebebiyle bozulan kaldırımlarımızda çalışma gerçekleştiriyoruz. Sel felaketi sonrası tüm ekipmanlarımızla ve personelimizle vatandaşlarımızın yanında olduk. Yaraların sarılması için üzerimize düşen ne varsa yerine getirdik. Getirmeye de devam ediyoruz. Bu kapsamda da selden olumsuz etkilenen yol ve kaldırımlarla ilgili de çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı Kurban Bayramı’nda dahi sürdürerek, vatandaşlarımızın mağduriyetini giderebilmek için sahada olduk. Görev alan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›