Mağduriyetin giderilmesi için çalışıyoruz

Bartın’da yaşanan sel afetinin ardından mağduriyetin giderilebilmesi adına Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler, hummalı çalışmalarını sürdürüyor.
Bu haber 2022-07-14 14:35:37 eklenmiş ve 56 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’da meydana gelen sel afetinin ardından Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler, mağduriyetin giderilebilmesi adına çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Kurban Bayramı’nda da çalışmalarını sürdüren ekipler menfez temizliği, yol ve kaldırım yıkama, çöp kaldırma, su çekme, ilaçlama ve alt yapı tamirleri gibi çok sayıda çalışma yaptı. 

 

 

Gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, görev alan personele teşekkür ederek, kolaylık diledi.

 

 

Akın; “Vatandaşlarımızın sel afetinden kaynaklanan mağduriyetlerini ortadan kaldırabilmek adına tüm ekiplerimizle sahadayız. Su baskını yaşayan noktalarda yol ve kaldırım yıkama, çöp kaldırma, ilaçlama ve alt yapı tamirleri gibi çeşitli çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Kurban Bayramı’nda da çalışmalarımızı sürdürerek vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için mücadele ediyoruz. Bu çalışmalarda özveriyle görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›