Gençlerin istihdam olanakları artıyor!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Bartın Orman İşletme Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan işbirliği protokolü kapsamında Bartın ilinde, gençlerin kırsal alanlardaki istihdam olanaklarının artırılması amacıyla, Bartın Orman İşletme Müdürlüğü ve BAKKA işbirliği ile Orman Üretim İşçisi eğitim, belgelendirme ve ormanlarda çalışmaya başlama süreçlerine yönelik çalışmaların planlı ve koordineli bir şekilde yürütülmesi amaçlandı.
Bu haber 2022-07-13 13:25:50 eklenmiş ve 74 kez görüntülenmiştir.

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Bartın Orman İşletme Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından her yıl ülke genelinde belirli bir alanda tema belirlenerek Ajanslardan bu tema çerçevesinde çalışmalar yapması beklenmekte. 2022 ve 2023 yılları için de odak olarak “Genç İstihdam” teması belirlenmiş olup faaliyetlere yönelik esaslar ve uygulama çerçevesi kurgulandı. Ajanslar tarafından bu esaslar kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde faaliyetler gerçekleştirmekte.

 

 

Planlı ve koordineli!

 

 

Bu kapsamda, Bartın ilinde, gençlerin kırsal alanlardaki istihdam olanaklarının artırılması amacıyla, Bartın Orman İşletme Müdürlüğü ve BAKKA işbirliği ile Orman Üretim İşçisi eğitim, belgelendirme ve ormanlarda çalışmaya başlama süreçlerine yönelik çalışmaların planlı ve koordineli bir şekilde yürütülmesi amaçlandı. Bu doğrultuda, 06 Temmuz 2022 Salı günü BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi’nde işbirliği protokolü imzalandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : BAKKA
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›