“Elimizi birbirimize uzatmalıyız”

İYİ Parti Bartın İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bayramlar, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunduğumuz günlerdir” dedi.
Bu haber 2022-07-08 10:32:30 eklenmiş ve 93 kez görüntülenmiştir.

 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Bartın İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Bu günlerde, farklı anlayışlarından dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan elimizi birbirimize uzatmalıyız diyerek;

 

 

“Bayramlar, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunduğumuz günlerdir. Bu günlerde, farklı anlayışlarından dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Kurban Bayramı Mehmet Kasapoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›