“Kurban Bayramınızı içtenlikle kutlarım”

Kurban Bayramı’nda dargınlıkların son bulması, sevgi, muhabbet ve coşku ikliminin her şeye hâkim olması gerektiğini dile getiren Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, “Bayramın kalıcı dostluklara, sıcak ve daimî kavuşmalara kapı aralamasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.
Bu haber 2022-07-08 10:18:31 eklenmiş ve 76 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Dursun, Kurban Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül alma kaynağı olduğunu dile getirerek mesajının devamında;

 

 

“Bayramlaşmada sadece bedenler sarılmayacak, sadece eller tutuşmayacak; aynı zamanda kırılan kalpler onarılacak, incinen birlik ve beraberlik duyguları helalleşecektir. Çocuklar sevindirilecek, büyükler hürmetle ziyaret edilecektir. Bu bayramda dargınlıklar son bulmalı; sevgi, muhabbet ve coşku iklimi her şeye rağmen hâkim olmalıdır. Türkiye'nin bayramlaşma ruh ve özgüveniyle her meselenin, her açmaz ve muammanın üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum. İhtiyaç duyduğumuz davranış modeli, bayramlaşmanın manevi adap ve terbiye halini hayatımızın her alanına taşımakla anlam ve derinlik kazanacaktır. Bu vesileyle Türk-İslam âleminin ve Bartınlı hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutlar, Bayramın kalıcı dostluklara, sıcak ve daimî kavuşmalara kapı aralamasını Cenabı Allah'tan niyaz ederim.” İfadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Kenan Dursun Kurban Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›