Akın, “tüm ekiplerimizle selin izlerini silmek için çalışıyoruz”

Bartın Belediyesi sel afetinin izlerini silmek için tüm ekipleri ile yol ve kaldırım yıkama, çöp kaldırma, ilaçlama ve alt yapı tamirleri çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Bu haber 2022-07-07 10:06:21 eklenmiş ve 70 kez görüntülenmiştir.

 

Sel afetinin izlerini silmek için tüm ekipleri ile mücadele veren Bartın Belediyesi yol ve kaldırım yıkama, çöp kaldırma, ilaçlama ve alt yapı tamirleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Özellikle sel afetinden en büyük hasar gören noktalardan olan Cumhuriyet Mahallesi, Gölbucağı Mahallesi ve Kemerköprü Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler yapmış oldukları çalışmalarla sel afetinin yaratmış olduğu olumsuzlukları ortadan kaldırıyor. 

 

 

Çalışma yapılan bölgeleri sık sık ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise hem incelemelerde bulunuyor, hem de vatandaşların taleplerini dinliyor.

 

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın mağduriyetini giderebilme adına mücadele veriyoruz. Sel felaketinde su baskını yaşayan noktalarda yol ve kaldırım yıkama, çöp kaldırma, ilaçlama ve alt yapı tamirleri gibi çeşitli çalışmalar yapılıyor. Selin getirdiği toprak yığınlarını da yollardan temizleyerek, ulaşımı da sorunsuz hale getirmeye gayretindeyiz. Tüm ekipmanlarımızla, iş makinelerimizle ve oluşturduğumuz ekiplerimizle selin izlerini silmek için çalışıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›