Ulus ve Kozcağız’a milyonluk kaynak!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Ulus’a yapılacak Millet Bahçesi Bisiklet Yolu projesi için 1,5 milyon TL, Kozcağız’da yapılacak cadde düzenlemeleri için de 1 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı.
Bu haber 2022-06-24 12:18:44 eklenmiş ve 309 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

“Ulus ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz” diyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ulus’a aktarılan 1,5 milyon TL’lik kaynak ile ilgili açıklamada bulunarak “Millet bahçesi bisiklet yolu projemiz için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan 1,5 milyon TL kaynak aktardık. 500 bin TL Çevre Yönetiminden hibe, 1 milyon TL İlbank yüzde 6’lık kredi Hayırlı olsun. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Kozcağız’da yapılan olan cadde düzenlemeleri için de yine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan 1 milyon TL’lik kaynak aktarımı yapıldığını açıklayan Tunç, “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan Kozcağız Beldemizin cadde düzenlemeleri için 1 milyon lira kaynak aktardık. Hayırlı olsun. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›