Bartın’ın yeni lezzet durağı: Doğa Ocakbaşı Restaurant

Ocakbaşı deneyimini lezzeti, tarifi ve orijinalliğiyle farklı bir anlayışla yeniden yorumlayan Doğa Ocakbaşı Restaurant, Bartın’daki ilk şubesini açtı.
Bu haber 2022-06-24 12:07:40 eklenmiş ve 190 kez görüntülenmiştir.

 

Rıdvan Göçmenoğlu

 

 

Doğa Ocakbaşı Restaurant ile Bartın’daki lezzet duraklarına bir yenisi  daha eklendi. Bartın Valiliği ile Bartın Belediyesi başta olmak üzere birçok kuruma merkezi lokasyonda bulunan Doğa Ocakbaşı Restaurant, Kemerköprü Mahallesi 903. Sokak’ta hizmet vermeye başladı.

 

 

Görkemli bir açılışla hizmete giren Derya Acar’a ait Doğa Ocakbaşı Restaurant’ın açılış törene; Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve Bartın Atılım Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Necmi Ateş’in de arasında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Kurdele kesiminin ardından işletme sahibi Derya Acar’a bereket duası bulunan tabloyu hediye eden Başkan Akın, “Rızkın 10’da 9’u ticarettedir. Bu nedenle yeni açılışını yapacağımız iş yerinin Allah bereketli eylesin ve bol kazançlı eylesin. Gelişen ve büyüyen Bartın’a böyle güzellikler çok yakışıyor” dedi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Kalaycı da açılışı yapılan iş yerine  helal ve bol kazançlar nasip etmesini diledi.

 

 

Açılışı yapılan Doğa Ocakbaşı Restaurant’ın sahibi Derya Acar da açılışa katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, “Restoranımızda pide çeşitlerinden kebap çeşitlerine kadar et yemeği adına tüm lezzetler mevcut. Ayrıca her Çarşamba günüde et döneri günümüz olacak. Tüm vatandaşlarımızı lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz” dedi.

 

 

Konuşmaların ardından davetlilere döner ve ayran ikramında bulunuldu.

 

 

Eşsiz lezzetleri ile sadece damakta değil, anılarınızda da unutulmaz anlara imza atmak üzere hizmet veren Doğa Ocakbaşı Restaurant, unutulmaz bir lezzet deneyimi kebap severleri bekliyor.

 

 

Kebabın vazgeçilmez eşlikçileri arasında yer alan mezeler, mevsimsel ve yöresel ürünler ile hazırlanıyor, mevsimine göre her dönem yeni mezeler, yeni lezzetler menüde yerini alıyor.

 

ETİKETLER : Doğa Ocakbaşı Restaurant AK Parti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›