Tunç, TBMM’de 19. Ulusal Çocuk Forumu Programına katıldı

19. Ulusal Çocuk Forumu’na katılan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı korumak onları geleceğe hazırlamak, onların haklarını teminat altına almak en önemli görevimiz.” dedi.
Bu haber 2018-11-21 08:49:51 eklenmiş ve 219 kez görüntülenmiştir.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç TBMM-UNICEF ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının işbirliği ile gerçekleşen 19. Ulusal Çocuk Forumu Programına katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi konferans salonunda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un katılımıyla “Çocuk İşçiliği” temalı 19. Ulusal Çocuk Forumu’na katılan Milletvekili Yılmaz Tunç, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı korumak onları geleceğe hazırlamak, onların haklarını teminat altına almak en önemli görevimiz.” dedi.

Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un Konuşma yaptığı programda TBMM-UNICEF ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliği ile gerçekleşen 19. Çocuk Forumu’nda Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ı temsil eden Zehra Çolak ve Onur Seyyar Beytekin ile buluşarak bir süre sohbet etti. Milletvekili Yılmaz Tunç; “Onlar bizim yarınlarımız, yolları bahtları açık olsun, geleceğin güçlü Türkiye’sinde daha mutlu olsunlar.” ifadesini kullandı.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç 19. Ulusal Çocuk Forumu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›