ELFF FİNANS’A GÖRKEMLİ TÖREN HAZIRLIĞI

ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi, açılışını muhteşem konserlerle kutlayacak. 26 Ağustos Cuma günü Kırtepe Mahallesi Yukarı Çarşı’da bulunan ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin Tuğba Altıntop'un sunuculuğunu yapacağı açılış programına katılacak olan Gülben Ergen, Cüneyt Tek ve DJ Deniz Bayrak ardından da Riverside Hotel’de gerçekleştirilecek konserle davetlilere unutulmaz anlar yaşatacak. Bu özel gecede sahne alacak olan Gülben Ergen, gelirinin büyük bir bölümünü de LÖSEV’e bağışlayacak. Tüm Türkiye bu görkemli açılışı konuşacak.
Bu haber 2022-06-21 13:54:10 eklenmiş ve 341 kez görüntülenmiştir.

 

TÜM TÜRKİYE BU AÇILIŞI KONUŞACAK!

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Uzman kadrosuyla tüm Türkiye’ye profesyonel finans ve kredi danışmanlık hizmeti veren ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi, görkemli bir açılışa hazırlanıyor.

 

Bartın başta olmak üzere bölge ve ülke genelinden iş ve siyaset dünyasından birçok ismin katılacağı ve sunuculuğunu ünlü manken ve sanatçı Tuğba Altıntop'un yapacağı muhteşem açılış törenine Gülben Ergen, Cüneyt Tek ile DJ Denny Deniz Bayrak katılarak sahne alacak.

 

ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin Kırtepe Mahallesi Yukarı Çarşı Doğan Optik Sitesi No:3’teki adresinde gerçekleştirilecek olan görkemli açılış töreninin ardından Riverside Hotel’de gerçekleştirilecek olan konser programında Gülben Ergen ve Cüneyt Tek, DJ Denny Deniz Bayrak sahne performansları ve repertuarlarındaki birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir akşam yaşatacak.

 

ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi Yöneticisi Enes Eser, tüm Bartın halkını açılışa davet ederken “dürüstlük” ilkesini amaç edinerek danışanlarını bilgilendiren firma olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Bartın başta olmak üzere kısa Türkiye’nin 4 bir yanına hatta yurt dışına da hizmet veren bir firma haline gelmenin de mutluluğunu yaşadıklarını belirten Eser, ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi’ni şu sözlerle anlattı:

 

“ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi olarak geçtiğimiz Mart ayı itibariyle profesyonel uygulamalarımızla kurumsal ve bireysel kredi danışmanlık aksiyonlarımıza başladık. Müşterilerimizin bize kazandırmış olduğu marka itibarını online kimliğimizle bütünleştirip güçlendiriyoruz.

 

Potansiyel finansal problemlerde proaktif olan ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi olarak müşterilerimizin bize olan güveniyle hareket ederek, hedeflerin gerçekleştirilmesini sağlıyoruz.

Müşterilerimize ihtiyacı olan en uygun kredilerin bulunabilmesi ve bu denklemler üzerinden araştırma faaliyetlerimizi yönerge haline getirerek somut sonuçlar elde edebilme hedefini taşıyoruz. Alanında uzman ve deneyimli çalışma arkadaşlarımızla kredi danışmanlık hizmeti süreçlerimizi yönetiyoruz.

Kredi alımı kapsamındaki tüm süreçlerin takibi, evrakların toplanması ve incelenmesi, müşterilerin zaman kaybetmesini önleyebilecek hizmetin sağlanabilmesi amacıyla ekibimiz tüm bu işlemler bütününü eksiksiz yerine getirmektedir. Kredi alımımın sekteye uğramaması adına, gözden kaçabilecek her detaya sahip olarak herhangi bir problemin yaşanmaması için hızlı aksiyonlar almaktayız. Kredi danışmanlık hizmeti alan değerli müşterilerimize, sürecin her anında yardımcı olmaktayız.

 

 

Durum tespiti ve çözümlendirme operasyonları

 

 

Finansal danışmanlık hizmetlerimiz dahilinde; mevcut piyasa bazında kredilendirme derecelerini güncel takip ve incelemelerimizle, kredi karşılaştırmalarını yaparak, kredinin alınabilirlik durumlarını da göz önünde bulundurarak neden sonuç ilkesi çerçevesinde pozitif sonuç alabilme odaklı çalışmalar sağlamaktayız. Kredinin alınamaması gibi negatif sonuçların ortadan kaldırılabilmesi için interaktif stratejimizi kullanarak durum tespiti ve çözümlendirme operasyonlarımızı geliştirerek ilerletmekteyiz.

 

 

Gurur duyuyoruz!

 

 

Müşterilerimize sunduğumuz tüm bu çözümlemeler ışığında, yüksek sorumluluk bilinci ve yenilikçi bakış açısıyla ihtiyaçlarınızı somut koşullarla beraber denetleyerek size aradığınız kredi danışmanlık hizmetini sağlamanın gayretini taşıyoruz. Her şeyden önce sizi anlayan ve mevcut durumunuzla ilgili sizi dürüstlük ilkesini amaç edinerek bilgilendiren firma olmaktan gurur duyuyoruz.

ELFF Finans olarak faaliyetimizin yasal koşulları, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) yayımladığı 5/11/2011 tarihli ve 28106 sayılı Bankaların Destek Hizmeti Almalarına ilişkin yönetmelik kapsamında belirtilmiş olup kurumumuz banka ve finans kuruluşlarıyla destek sözleşmesi imzalamış kuruluşların temsilcisi olarak finansal ve kredi danışmanlık hizmeti veriyoruz.

 

 

Müşteri odaklı ihtiyaçlara profesyonel çözüm

 

 

Misyonumuz; ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi olarak bireysel ve kurumsal ihtiyaçlara cevap verirken güçlü altyapımız ve sektör tecrübemizle beklentilere cevap vermek, vizyonumuz ise finansal başarıyı ortaya çıkaracak ürünlerin tüketicilerle buluşturulmasında öncü bir yaklaşım sergilerken Türkiye’de finans danışmanlığı alanında yenilikler getirmektir.

ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi, üstün nitelikli danışmanları ve kişisel müşteri teklifleriyle, en güvenilir finansal danışmanlık firması olabilmeyi hedeflemiş, müşteri odaklı ihtiyaçlara profesyonel çözümler sunan bir kuruluştur.

 

 

Kaliteli ve güçlü finansal planlamalar      

 

 

Hizmet faaliyetlerimizi önem verdiğimiz bazı değerler bazında gerçekleştiriyoruz. Benimsemiş olduğumuz değerler doğrultusunda; finans ve kredi danışmanlık hizmetimizin temeli, adil ve objektif işlemler gerçekleştirerek her koşulda müşterilerimizin menfaatlerini koruyarak hareket etmektir.

Bu kapsamda profesyonel kredi danışmanlarımız risk ve varlık yönetimini çok iyi planlayarak finansal hedeflerin karşılanabilmesi yönünde strateji ilkesiyle çalışmaktadır. Ayrıca kurumsal veya bireysel müşterilerimizin değişken koşullarına uygun olarak finansal planlamaları belirliyoruz. Negatif koşulların iyileştirilebilmesi, proaktif yaklaşımlarla bütünsel finans koşulları yaratılabilmesi için yenilikçi fikirler üretiyoruz.

Tüm bunların yanında Kredi danışmanlarımızın aktif olarak birbirleriyle uyum ve iletişim içerisinde ortaya çıkardıkları kombinasyon, strateji gücümüzü temsil eden en önemli faktörlerden biridir. Kaliteli ve güçlü finansal planlamalar yaparken, sürekli gelişme ve yeniliği güncel yöntemlerle pekiştirme idealini taşıyoruz. Bağımsız şeffaf çalışma prensibimizle, yatırım fırsatlarını yakalayabilmeniz için bilgi ve yeterlilik koşullarını denetleyerek size en doğru bilgiyi sunabilmeyi amaçlıyoruz.”

 

 

Kırtepe Mahallesi Yukarı Çarşı Doğan Optik Sitesi No:3’teki adresinde hizmet veren ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi, 26 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan açılış ve konser programı için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da hedeflerini tutturup büyümeye devam ediyor.

 

ETİKETLER : Bartın ELFF Finans Gülben Ergen Cüneyt Tek Dj Denny Tuğba Altıntop konser açılış magazin
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›